CoolTure MindS la Destiny Park

Știai că în doar trei ore ne-am transformat ca prin magie din niște copii de clasa primară în adulți super responsabili?

Ei bine, într-un loc minunat numit Destiny Park s-a întâmplat această minune, acolo unde noi, copiii, suntem conducătorii lumii – da, ai auzit bine! Ce-i drept, nu într-un mod serios și plictisitor, ci în cel mai distractiv și palpitant mod posibil!

Am petrecut timpul în Destiny Park, iar lucrurile au fost nebunești de captivante! De ce? Pentru că am devenit cu toții maeștri ai finanțelor. Aveam bani magici de gestionat și cheltuit cu înțelepciune.

Și asta nu e tot! Ne-am transformat în mini profesioniști ai tuturor meseriilor posibile și am început să lucrăm (îhm! Adică să ne jucăm!) în roluri precum medici, agricultori, prezentatori TV (da, așa cum vezi la televizor!), ingineri, vânzători, polițiști curajoși, pompieri neînfricați, magicieni IT și chiar cofetari pricepuți.

Zâmbeam și râdeam în timp ce ne implicam în fiecare misiune, transformându-ne în adevărați profesioniști cu inimile pline de bucurie. Și ce-i mai tare, am economisit bănuți magici pentru viitoarea aventură ca adulți în Destiny Park!

La finalul acestui tur al minunilor de la Destiny Park, am avut discuții care mai de care mai savuroase. Ziceam așa în echipa noastră de copii-adulți: "Doamna doctor, ce îmi recomandați pentru o entorsă magică?" sau poate "Mă grăbesc, am un interviu important cu un urs panda la știri!" și nu putea lipsi clasicul "Opriți-vă în numele legii distracției! Conduita mea ca polițist e de neratat!"

Deci da, în doar câteva ore, am învățat că viața de adult poate fi atât de distractivă și palpitantă precum un roller coaster, iar fiecare dintre noi poate fi supereroul propriei povești! 🚀💥🎉

Previous
Previous

Atelier de pictură🎨

Next
Next

Nature Talks - Muzeul Național al Literaturii Române