Cum e să fii cu capul în nori și picioarele pe Pământ? – penultima pagină de jurnal a aventurilor petrecute la Școala de Vară CoolTure MindS

Prima oprire pe harta aventurii noastre a fost Muzeul Copiilor, un loc de vis unde fiecare colțișor ascunde ceva nou și incitant! Aici, am pășit în lumea misterioasă a expoziției „Creierul: Lumea din Capul Meu”. Gândiți-vă la asta ca la o călătorie în inima propriilor noastre gânduri! Cu căștile pe urechi, ne-am aventurat într-un tur audio ghidat, învățând cum funcționează creierul și descoperind cum fiecare mică idee prinde viață în capul nostru. Am fost provocați să ne testăm memoria, simțurile și chiar agilitatea, prin jocuri interactive care ne-au făcut să râdem și să ne minunăm de toate lucrurile interesante pe care le-am descoperit.

Dar distracția nu s-a oprit aici! După ce am explorat misterele minții, am fost lansați direct în spațiu, la spectacolul imersiv „Cosmos – Descoperă tainele universului” de la MINA – Museum of Immersive Art. Înconjurați de stele strălucitoare și planete pline de culoare, am pornit într-o călătorie cosmică printre astre, învățând despre toate minunile Sistemului Solar. De la detalii despre fiecare planetă până la sunetele uimitoare ale unei găuri negre, spectacolul a fost o adevărată explozie de cunoștințe și emoții, care ne-a aprins imaginația și ne-a făcut să viseze cu ochii deschiși.

După atâta explorare și descoperire, ce poate fi mai plăcut decât o zi petrecută în natură? Ne-am bucurat de o escapadă verde pe pajiștile din jurul Palatului Mogoșoaia, unde am alergat, ne-am jucat și am explorat împreună frumusețea naturii. Fiecare colțișor al pajiștii a devenit locul perfect pentru noi aventuri și povești inventate pe loc.

Săptămâna s-a încheiat într-un mod de-a dreptul fantastic, cu o zi plină de joacă și descoperiri în Parcul Alexandru Ioan Cuza. Aici, ne-am împrietenit cu broaștele țestoase, lișițele și rațele sălbatice care populează lacurile parcului. Cu râsete și chiote de bucurie, am alergat prin parc, explorând fiecare colțișor și trăind momente pline de veselie.

Penultima săptămână de vacanță petrecută la școala de vară Coolture Minds a fost ca un basm modern, plin de descoperiri, prietenii noi și momente de neuitat. Ne-am întors acasă cu tolba plină de amintiri frumoase și povești minunate de împărtășit, așteptând cu nerăbdare următoarea mare aventură!

After school CoolTure MindS(zona Piața Victoriei – Titulescu), situat în inima sectorului 1, oferă copiilor programe de dezvoltare personală pline de experiențe memorabile, consolidând astfel cunoștințele pentru întreaga lor viață. Accentul nostru principal este pe educația bazată pe experiențe, unde învățarea practică primează în fața teoriei.

Înscrierile în programul de after school sunt deschise elevilor care învață la Școala 3 “Nicolae Titulescu”, Colegiul Național de Muzică ”George Enescu”, Școala Gimnazială 1 „Sfinții Voievozi”, Școala „Pia Brătianu”, Școala „Ion Heliade Rădulescu”, Școala 170 „Geo Bogza”, Școala Gimnazială nr.5, Liceul Teoretic „Nicolae Iorga”. În situația în care copilul dumneavostră învață la o altă școală, vă rugăm să ne contactați pentru o ofertă personalizată.

În cadrul after school CoolTure MindS se desfășoară în fiecare an Școala de Vară, cu abordări tematice captivante. Pe tot parcursul anului organizăm cursuri și ateliere de limbă engleză, germană, spaniolă, abac japonez/calcule mentale, șah, robotică, autoapărare și dezvoltare personală.

Previous
Previous

Povestea de prânz la after school CoolTure MindS

Next
Next

After School Colegiul Național de Muzică “George Enescu“ - un nou program după școală la Centrul Educațional CoolTure MindS