Hai să dăm mână cu mână, cei cu inima română !

…și am învârtit hora frației, pentru că la after school CoolTure MindS suntem o adevarată familie, cu sentimente profunde unii pentru alții, cu multă grijă a celor mari pentru cei mai mici, cu generozitate atât în vorbă, cât și în faptă.

Cu această ocazie specială pentru sufletul nostru de românași și româncuțe, ne-am promis ca “între noi să nu mai fie decât flori și omenie!”

Ne-au însuflețit povestirile despre bravii noștri înaintași care au creat România Mare și am exersat ideea de unitate participând la jocuri de echipă, care ne-au făcut să înțelegem că “unde-i unul nu-i putere..., unde-s doi puterea crește….”.

Am discutat despre descoperirile arheologice care ne fac unici în Europa și în lume, despre rădacinile noastre daco-romane cu care ne mândrim, despre regii și reginele noastre care au iubit România mai presus de orice, despre curaj și vitejie, fără de care cine știe ce nume am fi purtat acum.

Am migălit cu mânuțele noastre mici, dar dibace, România noastră dragă, căreia i-am dat, cu puterea imaginației fiecăruia dintre noi, culoare și noi perspective. Ne-am întrecut în răspunsuri frumos exprimate la jocurile de cunoștințe despre țara noastră și am cinstit Ziua Națională a României în costume tradiționale.

La întrebarea “Ce-ți doresc eu ție, dulce Românie?”, copiii noștri au avut răspunsuri care trebuie auzite și ascultate cu atenție, pentru că exprimă esența viitorului lor.

CoolTure Minds – before&after school situat în inima sectorului 1, între parcul Kiseleff si Herăstrău, oferă copiilor programe de dezvoltare personală pline de experiențe memorabile, consolidând astfel cunoștințele pentru întreaga lor viață. Accentul nostru principal este pe educația bazată pe experiențe, unde învățarea practică primează în fața teoriei.

Previous
Previous

COOLChristmas Party la CoolTure MindS: Când magia Crăciunului întâlnește farmecul copilăriei!

Next
Next

COOLPijama Party – multă magie și copii fericiți