COOLChristmas Party la CoolTure MindS: Când magia Crăciunului întâlnește farmecul copilăriei!

Salutări, prieteni ai CoolTure MindS! V-ați întrebat vreodată cum ar arăta Craciunul daca l-ați amesteca cu fulgi de bucurie și aromă de distracție? Ei bine, nu mai trebuie să visați, pentru că acest scenariu s-a jucat la petrecerea COOLChristmas Party!

Într-o atmosferă încărcată de bucurie și zâmbete, copiii de la before&afterschool CoolTure MindS au dat startul unui eveniment de neuitat. Moș Crăciun nu a mai venit cu sacul tradițional, ci a ales să pună la încercare spiritul aventuros al micuților provocându-i la un treasure hunt demn de Cartea Piraților. Indicii mimate în pași de dans, pupături pe obraji și farse amuzante au fost metodele prin care copiii au descoperit cadourile ascunse.

Dar distracția nu s-a oprit aici! Microfonul a răsunat pe scena unde cei mici s-au transformat în adevarate vedete de karaoke, interpretând, în formații cu nume haioase, colindele clasice de Crăciun într-un mod unic și amuzant. "Jingle Bells" și "All I Want for Christmas Is You" au fost reinterpretate cu entuziasm, iar aplauzele au răsunat ca un ecou al veseliei.

Pe masa festivă, sarmalele, clătitele, turta dulce și aroma delicioasă a ceaiurilor au creat un festin demn de savurat. Copiii s-au delectat cu gusturile tradiționale ale Crăciunului, umplând sala de râsete și zâmbete jucăușe.

Și cum, după o masă copioasă, aveau nevoie de aer curat și de o plimbare distractivă, au ieșit, cu mic cu mare, să admire luminițele și să se bucure de bogăția de culori, în ritmul colindelor pe care le-au cântat împreună.

S-au întors cu obrajii îmbujorați și si-au pregătit paturile sub bradul împodobit, lăsând magia filmului "The Grinch", să-i cuprindă și uitând pentru moment de planul lor de a prinde somnul.

Și pentru ca surpriza să fie completă, a doua zi dimineață, parintii au gasit sub bradul viu împodobit ceva mai prețios decât orice alt cadou – copiii lor, adormiți în armonie sub strălucitoarele luminițe multicolore.

COOLChristmas Party a fost mai mult decât o simplă petrecere – a fost o călătorie în lumea copilăriei, unde magia Crăciunului se împletește perfect cu energia copiilor dornici de aventură. O seară plină de amintiri de neuitat, zâmbete contagioase și, desigur, spiritul COOL care face ca sărbatoarea să fie cu adevarat specială!

CoolTure Minds – before&after school situat în inima sectorului 1, între parcul Kiseleff si Herăstrău, oferă copiilor programe de dezvoltare personală pline de experiențe memorabile, consolidând astfel cunoștințele pentru întreaga lor viață. Accentul nostru principal este pe educația bazată pe experiențe, unde învățarea practică primează în fața teoriei.

Previous
Previous

Profesorii noștri de la CoolTure MindS strălucesc în lumina reflectoarelor!

Next
Next

Hai să dăm mână cu mână, cei cu inima română !