O Aventură Magică la CoolTure MindS: Ucenici la Hogwarts

Sâmbătă, 13 aprilie 2024, în Castelul Magic de pe b-dul Alexandru Ioan Cuza nr. 37, sector 1, a prins viață lumea magică a lui Harry Potter, iar noi, CoolTure MindS, am fost gazdele unei petreceri extraordinare: "Ucenici la Hogwarts". Cu un mix de magie, aventură și mister, evenimentul a captivat participanții și i-a teleportat direct în inima poveștilor celebre ale lui J.K. Rowling.

De la începutul zilei, participanții au fost invitați să-și descopere propriile puteri magice. Cu o pelerină de invizibilitate inspirată de cea a lui Harry Potter, aceștia au explorat castelul și au descoperit comori secrete, primind indicii de la bufnița albă, Hedwig. Fiecare colț ascundea o surpriză magică și o provocare pentru cei curajoși.

În laboratorul secret al poțiunilor magice, participanții și-au testat abilitățile de alchimiști, preparând poțiuni, sub îndrumarea profesorilor noștri magicieni.

Pălăria vorbitoare a examinat personalitatea și calitățile fiecărui participant și a recomandat casa potrivită, dovedindu-se un partener de încredere și un ghid în lumea magiei,

Dar magia nu s-a oprit aici! Cursa de viteză pe mături a fost unul dintre momentele cele mai intense și pline de adrenalină. Cu baghetele lor magice în mână, participanții și-au demonstrat priceperea și viteza în zbor.

Evenimentul a culminat cu un târgușor de carte, unde participanții au putut descoperi noi volume magice și obiecte fermecate pentru a-și completa colecțiile.

La finalul zilei, cu zâmbete largi și amintiri magice, participanții s-au despărțit, promițând să se întoarcă în lumea noastră magică cu fiecare "Accio!" rostit.

Mulțumim tuturor participanților pentru că au făcut din "Ucenici la Hogwarts" o petrecere de neuitat!

Dacă vrei să te alături și tu aventurii noastre magice, nu rata următorul eveniment „UCENICI LA HOGWARTS II”, care va avea loc sâmbătă, 11 mai 2024, în intervalul orar 10:00 – 18:00, la Castelul Magic din b-dul Alexandru Ioan Cuza nr. 37, sector 1 . Completează talonul de participare și astfel prinzi un loc în una dintre casele școlii Hogwarts.

P.S. Nu uitați să rostiți "Accio!" pentru a primi cupoane de reducere pentru înscrieri la Școala de Vară "Învățăcei la Hogwarts" și pentru programul Before & After School 2024-2025!

CoolTure Minds – after school situat în inima sectorului 1, oferă copiilor programe de dezvoltare personală pline de experiențe memorabile, consolidând astfel cunoștințele pentru întreaga lor viață. Accentul nostru principal este pe educația bazată pe experiențe, unde învățarea practică primează în fața teoriei.

Previous
Previous

Târg de Paște cu parfum de copilărie

Next
Next

Să fim VERDE, la minte și la trup!