Târg de Paște cu parfum de copilărie

Copiii familiei CoolTure MindS vă invită la Târgul de Paște pe care îl organizează în curtea interioară a Castelului Magic din b-dul Alexandru Ioan Cuza, nr. 37, sector 1, joi, 25 aprilie 2024, în intervalul orar 15:00 – 18:30.

Veți putea cumpăra decorațiuni migălite de mânuțele lor dibace, borcănele de miere și faguri de la stupina lui Frau Lavander și cadouri unicat.

Dați de veste prietenilor și cunoscuților! Vă așteptăm în număr cât mai mare!

Copiii vor amenaja standurile, lucrând în echipe. Sub îndrumarea profesorilor, vor învăța să abordeze clienții, să-și prezinte produsele, să încaseze și să ofere rest.

Dar, cel mai important, vor experimenta empatia. Fondurile obținute din vânzarea acestor cadouri sunt dedicate unei cauze nobile: Frau Lavander.

Puteți afla povestea acestui om minunat, lecturând această prezentare:

“Sunt Geo Rusen sau Frau Lavander, mama a doi copii, apicultor și creator de frumos în viața ta și a copiilor tăi prin proiectul meu de suflet, APICULTOR URBAN.

CUM CREEZ FRUMOS ÎN VIAȚA TA?

Organizez ateliere creative pentru copii și părinți în școlile și grădinițele din București, cu scopul de a

exersa imaginația copiilor pentru a se transforma în albinuțe lucrătoare, regine, apicultori în stup.

 DE CE FAC ASTA?

Sunt o femeie care de curând a trecut printr-o boală incurabilă, a învățat lecții importante, și pentru că Dumnezeu m-a vindecat prin oamenii care m-au susținut în această perioadă dificilă din viața mea, îmi doresc ca prin acest proiect să dăruiesc din ceea ce eu sunt.

Iubesc să fac apicultură și să lucrez cu albinele, la fel și cu copiii. Așa că îmi doresc sa îi învăț să mânânce miere naturală din stupina proprie și să iubească natura.

Pe viitor, vom putea organiza vizite la stupina pentru a interacționa direct cu albinele, pentru copiii mai mari și pentru parinții lor.

DE CE AM NEVOIE?

Pentru că în situația actuală nu pot susține singură un astfel de proiect, am nevoie de susținerea voastră și a celor care pot prin afaceriile proprii să sponsorizeeze acest proiect și să mă susțină gratuit cu promovarea (bannere, rochițe de albinuțe și costume apicole pentru copii, standuri și stupi din carton pentru a fi ușor de transportat).

Eu știu că susținerea la nivel mental și emoțional este importantă atât pentru copii, cât și pentru adulți, iar pe mine mă va ajuta să trec mai ușor prin această perioadă, cu voi alături.

CARE ESTE PE SCURT POVESTEA MEA?

Sunt producător autohton, lucrez mierea din stupina proprie și organizez ateliere de lumânări cu lavandă și decorațiuni, toate din pasiune, alături de fetița mea de 12 ani.

Am fost economist 20 de ani, dar viața m-a readus la ceea ce vreau să fac cu adevărat, la misiunea mea.

Sunt alături de tine și de copilul tău pentru a susține partea creativă a fiecăruia dintre noi și pentru a-i aduce împreună pe parinți și copii printr-o conectare profundă, care să dezvolte relația dintre ei la un alt nivel.

Dacă vrei timp de calitate cu copilul tău prin ateliere creative copil-părinte sau poți susține acest proiect prin sponsorizări, sună la 0743.359.307 sau scrie-mi la learn@coolture-minds.ro

 

CoolTure Minds – after school situat în inima sectorului 1, oferă copiilor programe de dezvoltare personală pline de experiențe memorabile, consolidând astfel cunoștințele pentru întreaga lor viață. Accentul nostru principal este pe educația bazată pe experiențe, unde învățarea practică primează în fața teoriei.

Previous
Previous

LOVE IS THE WAY

Next
Next

O Aventură Magică la CoolTure MindS: Ucenici la Hogwarts