Poți vizita toate țările Europei într-o singură zi? Daaa, la Casa Europei!

Imaginați-vă asta: o zi în care puteți călători prin toate țările Europei fără să plecați din București! Ei bine, noi am reușit să facem asta la Casa Europei, și ce aventură a fost!

Plini de energie și entuziasm, am pornit într-o călătorie de neuitat prin inima continentului nostru. Ne-am avântat cu toții într-un labirint plin de cunoștințe despre Europa, iar fiecare colțișor ne-a dezvăluit secrete și povești fascinante. De la drapeluri colorate, la capitale impresionante și simboluri care spun atât de multe despre fiecare țară, am învățat o grămadă de lucruri noi!

Europa e un puzzle

Dar partea cu adevărat provocatoare a fost când ne-am trezit în fața unui puzzle gigantic care părea că nu se mai termină! Cu mâinile în aer și mințile în priză, ne-am adunat forțele și am început să potrivim piesă cu piesă. A fost nevoie de muncă în echipă, de concentrare și de un pic de magie pentru a reface harta întregii Europe. Și ghici ce? Am reușit!

Apoi, ne-am împărțit în echipe și a început competiția! Fiecare echipă și-a pus la bătaie cunoștințele, răspunzând la întrebări cheie despre țările Europei. A fost o luptă strânsă, plină de momente „Aha!” și de strategii care mai de care mai ingenioase. Ne-am distrat de minune, dar am și învățat cât de importantă este colaborarea și cum fiecare membru al echipei are un rol esențial.

Această experiență ne-a arătat cât de frumoasă și diversă este Europa, și cât de multe lucruri avem de învățat despre ea.

After school CoolTure MindS (zona Piața Victoriei – Titulescu), situat în inima sectorului 1, oferă copiilor programe de dezvoltare personală pline de experiențe memorabile, consolidând astfel cunoștințele pentru întreaga lor viață. Accentul nostru principal este pe educația bazată pe experiențe, unde învățarea practică primează în fața teoriei.

În cadrul after school CoolTure MindS se desfășoară în fiecare an Școala de Vară, cu abordări tematice captivante. Pe tot parcursul anului organizăm cursuri și ateliere de limbă engleză, germană, spaniolă, abac japonez/calcule mentale, șah, robotică, autoapărare și dezvoltare personală.

Înscrierile în programul de after school sunt deschise elevilor care învață la Școala 3 “Nicolae Titulescu”, Colegiul Național de Muzică ”George Enescu”, Școala Gimnazială 1 „Sfinții Voievozi”, Școala „Pia Brătianu”, Școala „Ion Heliade Rădulescu”, Școala 170 „Geo Bogza”, Școala Gimnazială nr.5, Liceul Teoretic „Nicolae Iorga”. În situația în care copilul dumneavostră învață la o altă școală, vă rugăm să ne contactați pentru o ofertă personalizată.

Previous
Previous

O Călătorie Interstelară la Muzeul Hărților

Next
Next

3,2,1... zâmbiți, vă rog! :)