Povestea noastră de vară – Capitolul I

Într-un colț fermecat al lumii, ascuns de ochii curioși ai celor care nu cred în magie, există o Școală de Vară în care copiii se adună pentru a trăi aventuri extraordinare și a descoperi magia care există în fiecare dintre ei, totul presărat cu râsete și momente amuzante.

Este...Bravo, ai ghicit! Este Școala de Vară ÎNVĂȚĂCEI LA HOGWARTS!

Într-o dimineață însorită, copiii au pășit cu emoție în curtea mare a școlii, unde Palaria Vorbitoare îi aștepta să îi sorteze în case. Palaria, cu vocea ei înțeleaptă, a început să își spună glumele preferate:

Palaria Vorbitoare: „De ce nu sunt fantomele bune la păcălit? Pentru că sunt prea transparente! Ha,ha! Dar acum, să vedem unde te potrivești...”

Copiii au râs și au aplaudat, iar sortarea a devenit o adevărată petrecere.

După acest moment, ucenicii(pentru că așa îi vom numi de acum înainte) s-au adunat în parc pentru un picnic delicios. În timp ce savurau micul dejun, au început întrecerile sportive.

Prof. Veselus: „Cine poate sări într-un picior până la copacul mare fără să râdă? Oh, am uitat să menționez: nu vă faceți griji, copacul nu mușcă!”

Atmosfera a fost plină de hohote de râs și glume pe seama picioarelor încâlcite și căzăturilor amuzante.

În fiecare zi, masa de prânz a fost o ocazie pentru a descoperi superputerile vitaminelor,

Prof. Nutrivor: „Știați că vitamina A te face să vezi în întuneric? E ca și cum ai avea supervedere de bufniță! Să fim serioși, cine nu ar vrea să vadă unde își pune șosetele pierdute?”

Miscuții au fost fascinați și au râs de analogiile amuzante, învățând despre vitamine în timp ce se distrau.

Ca să testăm beneficiile primei vitamine din alfabet, copiii s-au adunat într-o cameră mare, plină de perne colorate și arome de popcorn proaspăt.

Prof. Cinemagic: „Știați că Harry Potter inițial a vrut să devină bucătar? Dar a renunțat când a aflat că nu poate face omlete zburătoare! Acum, să vedem ce a ales în schimb...”

Au vizionat filmul „Harry Potter și Piatra Filozofală”, trăind alături de Harry, Ron și Hermione aventurile lor extraordinare. Popcornul și limonada au fost deliciile preferate, iar copiii au plecat acasă visând la lumea magică a Hogwarts.

Marți dimineață, am plecat într-o excursie fascinantă la Terra Salin Grant, unde au descoperit misterele sării și beneficiile haloterapiei.

Ghidul Sărman: „Știați că sarea poate dansa? Ei bine, nu chiar, dar poate face trucuri de magie dacă o pui în apă!”

Joi, au vizitat Castelul „Iulia Hașdeu” și Casa memorială „Nicolae Grigorescu”, învățând despre istoria și cultura locurilor.

Prof. Istoricus: „Legenda spune că fantomele castelului adoră înghețata cu gust de lavandă. Oare de ce? Pentru că lavanda le calmează, bineînțeles!”

Pentru o zi, copiii s-au transformat în mici vrăjitori, participând la atelierul de poțiuni magice. Legați la ochi, au recunoscut diverse plante după formă, aromă și gust și apoi au creat un curcubeu al densității, descoperind virtuțile sării.

Prof. Potențialus: „Și acum, pentru trucul final: să vedem cum se desparte culoarea roșie de restul curcubeului. E ca și cum ai separa ketchup-ul de muștar în hotdog-ul magic!”

Vineri au vizitat muzeul interactiv Velonova Mirage, unde au explorat instalațiile 3D și podeaua interactivă, trăind o experiență de neuitat.

Fiecare zi s-a încheiat cu momente de joacă și sport în parc. Tiroliana, ping pong-ul, fotbalul, badmintonul și tirul cu arcul au fost activitățile preferate.

Prof. Sportivus: „Cine vrea să încerce tiroliana? E ca și cum ai zbura pe un mătura magică, dar fără să-ți fie teamă că vei ateriza în grădina profesorului de ierbologie!”

Prima săptămână la Școala de Vară ÎNVĂȚĂCEI LA HOGWARTS a fost plină de magie, aventuri și râsete fără sfârșit. Copiii au învățat, s-au jucat și au trăit experiențe extraordinare. Iar acesta este doar începutul! Dacă vrei ca și copilul tău să trăiască aceste aventuri magice, pline de distracție și umor, înscrie-l acum la Școala de Vară ÎNVĂȚĂCEI LA HOGWARTS și lasă-l să descopere lumea fermecată care îl așteaptă!

Vă așteptăm cu drag să vă alăturați familiei noastre magice și amuzante!

CoolTure MindS – after school situat în inima sectorului 1, oferă copiilor programe de dezvoltare personală pline de experiențe memorabile, consolidând astfel cunoștințele pentru întreaga lor viață. Accentul nostru principal este pe educația bazată pe experiențe, unde învățarea practică primează în fața teoriei.

În cadrul after school CoolTure MindS se desfășoară în fiecare an Școala de Vară, cu abordări tematice captivante. Pe tot parcursul anului organizăm cursuri și ateliere de limbă engleză, germană, spaniolă, abac japonez/calcule mentale, șah, robotică, autoapărare și dezvoltare personală.

Previous
Previous

Povestea noastră de vară – file de jurnal – capitolul 3

Next
Next

Povestea noastră de vară devine un veritabil jurnal de vacanță – Capitolul 2